Svar På Tal - Få fokus på en bild i Photoshop

DATUM: 2013-01-18 / TID: 17:31:18

 
Heeyy, och tack! :D Jag hade tänkt visa det nu, men för er som inte förstår vad vi menar med "fokus" på saker så menar jag när det är lite suddigt i bakrunden men tydligt på en annan sak i bilden. :P (dåligt förklarat xP)
 
 
Verktyget jag använder för att görra det suddigt är detta: (Obs, såhär ser det ut i mitt Photoshop (5.0) men jag är väldigt säker på att det ser ut som något liknande som på bilden. Om du gör detta i ett annat redigeringsprogram, de vill säga)
 
 
Och detta verktyg använder du som en vanlig pensel, du "målar" där du vill ha det suddigt. :) Och ju mer man målar på samma ställe, desto suddigare blir det. ;)
 
Men dock kan det vara lite svårt att få det suddigt JUST där du vill ha det, utan att det kommer utanför... Men för att underlätta det, så kan du använda detta verktyget som visas på bilden. Sedan markerar du ett område i taget, där det ska vara suddigt.
 
 
Sedan klickar jag på det verktyget jag visade först (vattendroppen) och målar där jag markerat. Och nu behöver inte oroa dig för att det ska komma utanför nu, eftersom du redan har markerat var du vill ha det "suddigt"! ;)
 
 
Sedan när du tycker det ser lagom suddigt ut som du vill ha det är det bara att upprepa med att markera ett område fast på ett annat stället, tills du fyllt hela bakrunden! ;)
 
Hopppas ni förstod! :D
 
 

Mix av 50(+) låtar från 2012

DATUM: 2013-01-18 / TID: 16:44:05

 
Detta är då en låt som består av MASSA andra låtar från 2012! Det är allt ifrån Adele till, Katy Perry, till FUN, till Carly Rae Jepsen (och Owl City), till Swedish House Mafia, till..... GANGNAM STYLE! :D 
 
 
 
 

Hidden Springs (:

DATUM: 2013-01-04 / TID: 18:34:57

Hidden Springs är den staden jag spelar mest i nuför tiden (okej jag spelar BARA i den sen jag fick den i julas :P)
Den har blivit min favoritstad i The Sims! :D
 
Och nu när jag kollade bilder på datorn såg jag att jag hade tagit några bilder på Hidden Springs, som jag tyckte blev rätt fina. :)
 
 
 
 
Vilken av bilderna tyckte ni var finast? :) Jag tycker nog själv den sista (här uppe ↑)
 
 

RSS 2.0